Beat my Song

De muziek die jij bent
 

Crowdfundingactie 

Zoals je ziet is deze website nog geen werkend platform. We kiezen er bewust voor om eerst ons idee en beoogde concept eerst voor te leggen aan jou. Door een crowdfunding campagne op Voordekunst.nl te starten willen we toetsen of dit concept goed genoeg is om om te zetten in een dynamisch online platform. Jij bepaalt dus of Beat My Song echt gaat bestaan. 

Waarom Voordekunst?

Omdat jij hier bent. Jij houdt van schrijven. Jij houdt van muziek. Dus jij kunt ons helpen!

Ons doel is dat BeatMySong eerst goed gaat lopen in eigen land, zodat we het vervolgens succesvol uit kunnen rollen wereldwijd. Hoe gaaf zou het immers zijn dat een tekstschrijver uit India een muzikant uitdaagt uit Canada en vice versa. Dit is onze ultieme droom. 

Om BeatMySong een daverende start te geven, hebben we € 6000,- nodig:

  • Website: € 4000,-
  • Marketing: € 600,-
  • Opnames 1e winnende liedjes: € 600,- 
  • Publiceren 1e winnende liedjes op Spotify: € 600,- 
  • Onvoorzien: € 200,-

De werkelijke kosten vallen waarschijnlijk hoger uit en vullen we aan door eigen inbreng. We hebben een goed doordacht businessplan dat het mogelijk maakt om kostendekkend en toekomstbestendig te worden. Onze beoogde concerten gaan dus zeker plaatsvinden (onder voorbehoud van kwalitatieve liedcreaties). Het gaat er nu om dat we een vliegende start kunnen maken en dat er op deze manier geloof wordt uitgesproken in ons idee.

Hieronder ons tijdsplan, met in het groen waar we jouw steun voor gaan inzetten:


Exclusieve tickets als beloning

Omdat jij ons helpt de muziekwereld toegankelijker te maken voor iedereen, belonen we jou met exclusieve tickets voor het 1e BeatMySong-concert. Een concert van liedjes die nu nog niet eens gemaakt zijn. Super gaaf om daarbij aanwezig te zijn!

Voorwaarde: doneer € 15,- of meer en de ticket(s) worden komend jaar naar jou toegestuurd. Wees er snel bij, want we geven max. 500 kaarten weg.Waarom dit project steunen?

Iedereen kent wel mensen die fascinerende gedichten maken of prachtige liedteksten schrijven. Het kan jouw vriend zijn, je buurvrouw, je neef, je moeder of misschien ben jij het zelf. Duizenden van deze schrijvers zijn helaas niet in staat hun liedtekst te musiceren, laat staan mooi in te zingen. Door ons project te steunen bied jij hen de geweldige kans om zichzelf trots te maken. Hun tekst vereeuwigd in een echt lied, dat maakt hen niet alleen apetrots, maar geeft hen ook nog eens de drive om nooit te stoppen met schrijven. Jij stimuleert dus echt de kunst!

We maken het singer-songwriters gemakkelijker om eigen nummers te maken. Elke muzikant of zanger(es), die het lastig vindt een pakkende liedtekst te schrijven, wordt geinspireerd door Beat My Song. 

Het is leuk! Misschien wordt jouw lied wel ontdekt. Misschien scoor je zelfs een nummer 1-hit. Sterren worden geboren op Beat My Song. 

Het is echt! Iedereen kan deelnemen. Van goede tot slechte tekstschrijvers. Van geniale zangers tot fascinerende bands. Van pop tot hardrock en in elk mogelijke taal. Het is inspirerend en authentiek

Het is jij! Oftewel 'de muziek die jij bent'. Jouw geschreven tekst of jouw gemaakte muziek wordt namelijk getoond aan te wereld. En ook als jij geen muzikant of tekstschrijver bent ga je er toch op vooruit: wij leveren jou immers nieuwe liedjes op Spotify.

De muziek die jij bent

Geloof jij in ons idee, dan geloof jij in de kracht van samen liedjes maken. Wie weet hoor jij zelfs de eerste melodieen al. Als dit het geval is dan vind jij schrijven leuk en adoreer jij nieuwe muziek. 

Voel jij ook ons ritme? Gefeliciteerd! Jij bent zojuist een fantastische investeerder geworden. Enorm bedankt voor jouw steun. Wij beloven, wij dansen, wij schrijven en we zingen: om jouw steun om te zetten in een uniek wereldwijd muziekplatform. 

Op naar het toegankelijker maken van muziek voor iedereen!

Doneer hier