Beat my Song

De muziek die jij bent
 

2 talenten, 1 lied

Ben jij een bedreven dichter of liedtekstschrijver? Wij bieden jou de kans om jouw tekst om te laten zetten in een uniek lied. Op BeatMySong daag jij Nederlandse muziektalenten uit om deze kans grijpen. 

Hoe het werkt

Het werkt heel simpel: je hoeft alleen maar jouw tekst(en) te uploaden naar dit platform. Op deze manier leg jij jouw schrijftalent voor aan muzikanten. De band of zanger(es) die van jouw tekst geïnspireerd raakt, en in staat is om er muziek op te schrijven en in te zingen, transformeert het in een originele sound. Hun geluidsopname of video koppelen ze aan jouw schrijversprofiel. In het kort:


 

Plaats jouw LIEDTEKST of gedicht 

 

Laat de MUZIEK maken

 

 

Luister naar jouw LIED

 

Omdat je muzikanten uit het hele land uitdaagt, kunnen meerdere versies ontstaan. Van rock tot rap, van een couplet tot complete albums, van Nederlands-tot Engelstalig. Alles is mogelijk. Dat maakt ons concept zo uniek en vermakelijk.

Hoe meer liedjes jij genereert, hoe populairder jouw schrijversprofiel wordt. Op een gegeven moment gaan muzikanten jou zelfs uitdagen om nieuwe liedteksten voor hen te schrijven. Een inspirerende songwriters-carriere is dus denkbaar. 

Maak het beste lied

Alle gemaakte liedjes worden zichtbaar op dit platform en ons YouTube kanaal. We organiseren periodieke wedstrijden, waardoor muzikanten elkaar continu kunnen overtreffen. Vandaar 'Beat My Song', oftewel versla mijn lied. De winnende liedjes worden professioneel opgenomen en geplaatst op Spotify. En nog gaver: de winnende bands/muzikanten nodigen wij uit om live op te treden op ons BeatMySong-concert, georganiseerd op bijzondere locaties ergens in het land. De winnaars bepalen we op basis van de volgende 3 top-10 lijsten:


 

Populairste liedteksten

 

 

Best beoordeelde liedjes

 

 

Meest bekeken liedjes op YouTube

 


Wordt een succesvol songwriter-team en beloon jezelf met het volgende:

 

 

Jouw lied op Spotify

 

 

Jouw lied gespeeld op ons live-event

 Maak dit idee mogelijk. Steun het nu op voordekunst