Beat my Song

De muziek die jij bent
 

Inspirator

Mijn naam is Pieter. Ik ben een ervaren zanger in Nederlandse coverbands. Sinds kort ben ik op zoek naar een nieuwe band. Gedurende deze zoektocht, kwam ik regelmatig verzoeken van liedtekstschrijvers tegen om hun creaties voor te leggen aan muzikanten om er een lied van te maken. Er is dus behoefte naar. Aan de andere kant weet ik dat er veel muzikanten zijn die goed muziek kunnen schrijven, maar niet in staat zijn pakkende teksten hierop te maken. Het wordt tijd dat we deze talenten samenbrengen. 

Ik heb de moed genomen om dit platform op te starten. Door het te steunen op voordekunst.nl en ambassadeur te zijn, help je mij niet alleen om deze droom te verwezenlijken, maar ook om een professioneel gedreven team op te stellen van mensen die erin geloven.

Ik heb reeds bewezen in staat te zijn om een muziekplatform op te zetten, zie BandStage.nl. Dit is ook een concept wat ik bedacht en gerealiseerd heb. Van dit project heb ik veel geleerd, o.a. hoe de muziekbranche in mekaar zit. Ik ben er daarom van overtuigd dat ik BeatMySong kan volbrengen tot een modern dynamisch muziekplatform.